logotype

REGISTER

*
*
*
*
*
Fields marked with an asterisk (*) are required.
Προσκληση στην εκδηλωση της 8ης Μ/Π ΤΑΞ. για τις δραστηριοτητες των Ταγματων Εθνοφυλακης PDF Εκτύπωση E-mail

Η 8η Μ/Π ΤΑΞ. σας προσκαλεί την Κυριακή 6 Μαϊου 2018 και ώρα 11:00 στην Λ.Α.Φ.Ι., στην εκδήλωση που διοργανώνει, σχετικά με τις δραστηριότητες των Ταγμάτων Εθνοφυλακής. Ομιλιτής θα είναι ο Διοικητής του Τάγματος Εθνοφυλακής Καλπακίου. Στην εκδήλωση θα γίνει αποφώνηση της άσκησης που είχε γίνει την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 από το Τ Ε/Φ Καλπακίου καθώς επίσης και προβολή διαφόρων δραστηριοτήτων των Τ Ε/Φ.

 
29 Απριλιου 2018 - Ασκηση ετοιμοτητας του Τ Ε/Φ Καλπακιου PDF Εκτύπωση E-mail

Την Κυριακή 29.04.2018, κάπου στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, το Τ Ε/Φ Καλπακίου, διεξήγαγε άσκηση ετοιμότητας, με απόλυτη επιτυχία. Την παρακολούθησαν,ο Α/ΓΕΣ,ο Διοικητής του Γ΄Σ.Σ., ο Διοικητής της 8ης Μεραρχίας με τους επιτελείς του ,ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α. Ιωαννίνων, οι τοπικοί Δήμαρχοι και λοιπές αρχές. Παρόντες στο παρατηρητήριο ,ο Πρόεδρος των Εφέδρων Αξ/κών Ιωαννίνων Οδυσσέας Κιτσάκης, ο Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Κρανάς, ο Γεν. Γραμματέας Ιωάννης Χασιώτης και ο Ταμίας Γεώργιος Βάββας, οι οποίοι έδωσαν θερμά συγχαρητήρια στους Εθνοφύλακες και στους συναδέλφους Εφέδρους Αξ/κούς που στελέχωσαν την άσκηση. Με μεγάλη ικανοποίηση, διαπιστώσαμε για μια ακόμα φορά, την ετοιμότητα των Εφέδρων, αλλά και την άψογη συνεργασία τους με τα στελέχη και το δυναμικό του τακτικού Ελληνικού Στρατού.

 
Νεο Διοικητικο Συμβουλιο PDF Εκτύπωση E-mail

Μετά από συνεδρίαση του νέου Δ. Σ. του Σ.Ε.Α.Ν. Ιωαννίνων με θέμα την απόδοση των αξιωμάτων για την τριετία 2018 - 2021, η νέα σύνθεσή του είναι:

Ιδιότητα

Ονοματεπώνυμο

Βαθμός /

Όπλο – Σώμα

Επάγγελμα

Πρόεδρος

Κιτσάκης Οδυσσεύς

Ανθλγος(ΠΒ)

Πολιτικός Επιστήμονας

Αντιπρόεδρος

Κρανάς Παναγιώτης

 Τχης(ΜΧ) Πολ. Μηχανικός

Γ. Γραμματέας

Χασιώτης Ιωάννης Ανθλγος(ΦΠΖ)  Δικαστικός Επιμελητής 

Ταμίας

Βάββας Γεώργιος

 Ανθλγος(ΤΘ)  Ασφαλιστής

Έφορος

 Τσουτσοπλίδης Βασίλειος  Ανθλγος(ΠΖ)  Αργυροχρυσοχόος

Μέλος

Αθανασίου Γεώργιος

 Υπλγος(ΠΖ) Εφοριακός 

Μέλος

Καπάρος Κων/νος

Υπλγος(ΠΖ)

Δ. Υπάλληλος

Μέλος

Κοντοδήμος Παύλος

Υπλγος(ΠΖ) Δ. Υπάλληλος

Μέλος

Παγανιάς Κωνσταντίνος Ανθλγος(ΜΧ) Πολιτικός Επιστήμονας

 

Εκλέκτορας

 

Κιτσάκης Οδυσσέας

Ανθλγος(ΠΒ))

Πολιτικός Επιστήμονας

 
Αποτελεσματα εκλογων 2018 PDF Εκτύπωση E-mail

Τα αποτελέσματα των εκλογών που έγιναν στις 11 Μαρτίου 2018, για την ανάδειξη του Δ.Σ. του Σ.Ε.Α.Ν. Ιωαννίνων έχουν ως εξής:

1. Κιτσάκης Οδυσσεύς

2. Αθανασίου Γεώργιος

3. Κρανάς Παναγιώτης

4. Βάββας Γεώργιος

5. Καπάρος Κωνσταντίνος

6. Κοντοδήμος Παύλος

7. Τσουτσοπλίδης Βασίλειος

8. Μπόϊκος Δημήτριος

9. Παγανιάς Κωνσταντίνος

--------------------------------------

10. Φελιάς Κωνσταντίνος

11. Δαλκαβούκης Βασίλειος

12. Γιαννής Τιμολέον

13. Χασιώτης Ιωάννης

14. Λέφας Αλέξιος

Εκλέγονται οι 9 πρώτοι.

Για τους Εκλέκτορες στην Α.Π.Ο.Ε.Α. τα αποτελέσματα έσουν ως εξής:

1. Κιτσάκης Οδυσσεύς

--------------------------------------

2. Μπόϊκος Δημήτριος

3. Δαλκαβούκης Βασίλειος

Εκλέγεται ο Κιτσάκης Οδυσσεύς

 
Προσκληση Γενικης Συνελευσης - Αναδειξη νεου Δ.Σ. και εκλεκτορων στην Α.Π.Ο.Ε.Α. PDF Εκτύπωση E-mail

ekloges2018

 
24 Δεκεμβριου 2017 - Επισκεψη στο φυλακιο Πληκατιου PDF Εκτύπωση E-mail

Ο Πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ιωαννίνων επισκέφθηκαν την Παραμονή των Χριστουγέννων 2017 το Εθνικό Φυλάκιο Προκαλύψεως στο Πληκάτι Κόνιτσας στο Γράμμο. Ευχήθηκαν για τις Άγιες μέρες στους φρουρούς των συνόρων μας και τους προσέφεραν συμβολικά εορταστικά δώρα. Οι Έφεδροι Αξιωματικοί του Νομού Ιωαννίνων με ικανοποίηση για άλλη μία φορά διαπίστωσαν ότι τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδας μας είναι άριστα εκπαιδευμένα και αποφασισμένα να αποτρέψουν κάθε κίνδυνο εναντίον της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας μας. Στο Αμυντικό Δόγμα της Ελλάδας οι Έφεδροι και οι Εθνοφύλακες αποτελούν τον ισχυρό βραχίονα αποτροπής σε περίπτωση εθνικού κινδύνου, ενώ στην ειρηνική περίοδο αποστολή τους είναι η διατήρηση ισχυρών και αδιατάρακτων σχέσεων μεταξύ της κοινωνίας και των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Οι Έφεδροι Αξιωματικοί από τα ελληνοαλβανικά σύνορα της χώρας μας στέλνουν θερμές ευχές σε όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα στους απόδημους αδελφούς μας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2018

 
18 Δεκεμβριου 017 - Τελετη ληξης του ετους Εφεδρων και Εθνοφυλακων στη Θεσσαλονικη PDF Εκτύπωση E-mail

Τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τη λήξη του έτους Εφέδρων και Εθνοφυλάκων, με παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου, του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Ναυάρχου ΠΝ Ευάγγελου Αποστολάκη και του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστρατήγου Αλκιβιάδη Στεφανή. Η εκδήλωση έγινε στη Θεσσαλονίκη στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο και εκτός από την πολιτική και φυσική ηγεσία του ΥΠ.ΕΘ.Α. παρεβρέθησαν Έφεδροι Αξιωματικοί και Εθνοφύλακες απ' όλη την Ελλάδα. Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ιωαννίνων εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο Οδυσσέα Κιτσάκη και το Μέλος του Δ.Σ. Κρανά Παναγιώτη.

 


Σελίδα 4 από 11
Facebook